Fashion, Vintage

Vintage Kjoler

Jeg elsker Breakfast at Tiffany’s, hun er bare så skøn, og forud for sin tid. Hun kan til og med stadig være rollemodel for flere genrer, her i blandt mode. Jeg elsker 50’er og 60’erne, krigen var slut og farverne kom frem for fuld udblæsning. Kvinderne begyndte at blive mere og mere selvstændige, de turde mere, og de fik mere at skulle have sagt.

Jeg har været i forkølelses-mode de sidste par uger, ja næsten hele Juli faktisk, og vejret har da heller ikke været til mini-kjoler eller noget, men sat’me om jeg ikke lige skulle shoppe en enkelt vintage kjole.

50er kjole

Denne kjole er godt nok sprit ny, for jeg må indrømme at jeg ikke er til brugte ting generelt, og slet ikke tøj med gammel sved og alt muligt andet ulækkert. Jeg kan faktisk heller ikke lide “patineringen” af de originale 50’er og 60’er stoffer, de er alt for blege i min smag. Kjolen her er købt hos www.1001kjoler.dk , men hvis i hellere vil shoppe autentiske (og dyrere kjoler) så kig forbi Pauli Tvilling på fn92shop han har de fedeste ting.

Leave a Reply

Required fields are marked*